De 15 søteste hunderasene – Disse vil smelte hjertet ditt

Vi kårer 15 hjerteknusere!

Lurer du på hva som er verdens søteste hund?

Det finnes mange forskjellige hunderaser, og alle er de søte og sjarmerende på sitt vis.

Men hva slags hunder er de aller søteste?

På denne siden har vi tatt en litt uhøytidelig kåring av de 15 søteste hunderasene.

1

Labrador Retriever

labrador retriever

Labrador retriever er ikke bare søt, den er også ualminnelig god som familie- og barnehund. Den er stø og pålitelig. Av natur er den intelligent, snill og føyelig.

Du kan lese mer om labrador retriever her: Labrador retriever.

2

DachsDachshunden er en gammel tysk rase som kan sjarmere de fleste. De er i dag rene selskapshunder, men er opprinnelig skapt til hijakt og har sterke jaktinnstinkter. Dette er en aktiv, livlig og hengiven hund.

Du kan lese mer om dachs her: Dachshund.

3

Cairn TerrierDenne søte hunderasen er en festlig liten kamerat og en god familiehund. Den er livlig, tilpasningsdyktig og intelligent.

4

Portugisisk vannhundPortugisisk vannhund var i århundrer en brukshund i Spania og Portugal om bord på fiskerbåtene, spesielt i Algarve-distriktet. Den er en glimrende svømmer, apportør og vakthund.

5

ShibaShiba har mange egenskaper, foruten det å være søt og sjarmerende. Den er en søkende og søkende jaktihund, og jakter først og fremst småvilt og fugl. Den har også vært mye brukt som vakthund

6

Irish Soft-Coated Wheaten Terrier


‘0

Irish soft-coated wheatenterrier kommer opprinnelig fra Irland. Den var tradisjonelt en gårdshund som ble brukt som jakt- og vakthund, blandt annet til utryddelse av rotter og mus. Den ble også brukt til småviltjakt på kanin, rødrev, grevling og oter.

7

Welsh Springer SpanielWelsh springer spaniel er en gammel rase, muligens den eldste av spanielene. Den er arbeidsvillig, hengiven og en utmerket familiehund.

8

Yorkshire TerrierDen søte, lille Yorkshire Terrier er en stor hund i et lite format. Den er pågående og selvsikker, med en forbausende kraftig stemme i den lille kroppen.

Du kan lese mer om yorkshire terrier her: Yorkshire Terrier.

9

Cocker SpanielCocker Spaniel er en utmerket selskapshund, som er menneskekjær, glad og munter. Den elsker mosjon, og er også en fin og livlig jakthund.

Du kan lese mer om cocker spaniel her: Cocker spaniel.

10

Pomeranian

pomeranian

Søt og nusselig er ord som lett kan brukes når man skal beskrive rasen pomeranian. Den er generelt munter og glad, og tilpasser seg lett de fleste omgivelser. Den krever regelmessig, men ikke så mye mosjon, selv om den villig følger med på lange turer.

Du kan lese mer om pomeranian her: Pomeranian.

11

MalteserDen søte hunderasen malteser er en liten, terrieraktig hund, med langstrakt kropp, korte ben og langt hode. Den er en følsom og godlynt familiehund som er snill mot barn, og er leken hele livet.

Du kan lese mer om labrador retriever her: Malteser.

12

PuddelForuten å være søt å se på, så er puddelen den ideelle selskapshund. Den er leken, intelligent, lett å dressere, kjærlig og sporty. De er også kjent for å leve lenge, at de blir 15 år er slett ikke uvanlig.

13

Bichon FriseBichon frisé kan minne litt om en liten, lavbent puddel med stort, trillrundt hode. Den er en munter og glad rase, ukuelig terrieraktig i sin begeistring.

Du kan lese mer om bichon frise her: Bichon Frise.

14

Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Charles Spaniel søt hund

Sjarmøren cavalier king charles spaniel er rolig, vennlig og mild av gemytt. Den er i tillegg menneskekjær, og en god barnehund.

Du kan lese mer om hunderasen her: Cavalier King Charles Spaniel.

15

Shetland sheepdog Shetland sheepdog har vært benyttet som gjeterhund på Shetlandsøyne i århundre. Den er aktiv, intelligent og lettlært. I tillegg er den en god familiehund, som kan ha en tendens til å være litt overbeskyttende.

Du kan lese mer om hunderasen her: Shetland Sheepdog.

Bonusvideo: Sjekk ut disse søte hundene:

Er du enig i vår uhøytidelige kåring av de søteste hundenerasene?

Eller synes du vi var helt på jordet?

Uansett hva du syntes, så må du gjerne fortelle oss det ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Lurer du på hvor du kan skaffe utstyr til hunden din?

Utstyr finner du på ilovedogs.no. Her finner du alt fra hundesenger til seler og hundebur.

Sjekk de ut her: ilovedogs.no.

Anbefalte produkter:

Sjekk ut disse:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *